DESPRE NOI

Viziune

“O afacere este definită prin nevoia pe care clientul si-o satisface, atunci când cumpără un bun sau un serviciu.”

  P. Drucker

Med Tehnica își propune ca produsele și serviciile oferite să reprezinte standardele la care să se raporteze cei interesați de calitate și seriozitate. 

Dorința de a dezvolta un business de succes în acest domeniu a apărut ca urmare a necesității medicilor specialiști de a avea acces la tehnologii noi și performante, contribuind astfel la îmbunătățirea infrastructructurii medicale din România.

Misiune

Med Tehnica este o companie dinamică și flexibilă, aceasta avand sediul principal în Craiova, important centru economic și academic, cel mai mare municipiu din Oltenia și capitala acestei regiuni.

Principalul obiect de activitate al firmei este reprezentat de importul şi distribuţia de aparatură (nouă & second hand) şi echipamente medicale, pentru principalele domenii de specialitate. Pe lângă distribuție, firma oferă clienţilor săi training și service, la locatia solicitată.

Argumentele de vânzare pe care ne bazam în relaţia cu clienții sunt următoarele:
 
  • Raportul calitate-preț, bazat pe buna colaborare cu partenerii, pe angajamentul acestora pentru calitate și pe buna gestionare a costurilor proprii;
  • Atitudinea faţă de clienţii noştri;
  • Promptitudinea în onorarea comenzilor;
  • Seriozitatea și eficiența echipei;
  • Suportul tehnic oferit de către producător;
  • Cunoasterea și înțelegerea cerințelor clientului și, ulterior, găsirea unei soluții adaptate necesităților.

Firma se dedică satisfacerii nevoilor clienților, printr-o continuă îmbunătățire a serviciilor existente pe piața actuală, contribuind astfel la realizarea unui mediu economic competitiv.

Ne dorim ca pe viitor, diferența între Med Tehnica  și competitorii săi să fie reprezentată de calitatea serviciilor oferite, prețul competitiv, logistica și know-how-ul oferit de catre partenerii externi.

Centrul Craiovei
Centrul Craiovei

Spitalul 1
Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova

Primaria Craiova

Universitatea Craiova
Universitatea din Craiova


Biserica Sfanta Treime
Biserica Sfanta Treime Stirbei

Sala Polivalenta CraiovaCerere de oferta:
0 produse.