DermLite DL4

DermLite DL4

CEA MAI RAFINATĂ VIZIUNE ÎN DERMATOSCOPIE

Dermatoscopul DermLite a patra generație a fost proiectat de la bază pentru a fi mai rafinat în fiecare detaliu. Un design uimitor, optimizat ergonomic, din aluminiu, care formează confortabil mâna, DermLite DL4 oferă versatilitate fenomenală, cea mai mare optică a oricărui DermLite de buzunar și control instantaneu pornit / oprit la îndemână.
Construit pe iluminarea dovedită, polarizată și nepolarizată a DL3 și o durată de viață solidă a acumulatorului, DL4 oferă acum două niveluri de luminozitate, un câmp de vizibilitate mai mare, pigmentare de culoare îmbunătățită (PigmentBoost Plus) cu 25% mai mică decât generația anterioară.

DL4 folosește conectivitate magnetică pentru a obține comoditate și fluxuri rapide de lucru. Nu aveți doar o față (cu un reticul de 10 mm) și un ocular atașat magnetic, dispozitivele dvs. inteligente cum ar fi telefoanele iPhone, iPad sau Galaxy S, se atașează de asemenea magnetic, permițându-vă să parcurgeți mai rapid fotografiile clinice și cele dermoscopice .

Elegant si compact, DermLite DL4 este pur și simplu cel mai capabil dermatoscop disponibil