Despre noi

Med Tehnica caracterizata de dinamism si flexibilitate, are sediul principal în Craiova, important centru economic și academic, cel mai mare municipiu din Oltenia și capitala acestei regiuni. Obiectul de activitate al firmei este reprezentat de importul şi distribuţia de aparatură şi echipamente medicale, pentru toate specialitatile medicale. Pe lângă distribuție, firma oferă clienţilor săi training și service, la locaţia solicitată.

Suntem certificaţi ISO 9001:2015 si ISO 13485:2012, gama noastră de produse putând fi vizualizată accesând următoarele site-uri: www.med-tehnica.ro, www.orteze-medicale.ro şi www.medtehnica.ro

Principiile Med Tehnica în relaţia cu clienții sunt următoarele:
• Cunoasterea și înțelegerea nevoilor clientului și, ulterior, găsirea unei soluții adaptate necesităților.
• Raportul calitate-preț, bazat pe buna colaborare cu partenerii, pe angajamentul acestora pentru calitate și pe buna gestionare a costurilor proprii;
• Atitudinea faţă de clienţii noştri;
• Promptitudinea în onorarea comenzilor;
• Seriozitatea și eficiența echipei;
• Suportul tehnic oferit de către producători;

Firma se dedică satisfacerii nevoilor clienților, printr-o continuă îmbunătățire a serviciilor existente pe piața actuală, contribuind astfel la realizarea unui mediu economic competitiv.

Diferența între Med Tehnica și competitorii săi este reprezentată de calitatea serviciilor oferite, prețul competitiv, logistica și know-how-ul echipei de specialisti proprii si ale partenerilor externi.

Director,
Adrian Sultana