Solutii finantare

Solutiile MED TEHNICA acopera o gama larga de necesitati. Astfel, in afara de produse si echipamente medicale, firma noastra ofera oportunitati de finantare pentru medici, prin parteneriatele cu Banca Transilvania si Libra Bank.

Va invitam sa alegeti solutia potrivita pentru nevoile dumneavoastra!

Banca Transilvania

Divizia pentru medici

Suntem un model de business unic in piata bancara din Romania prin produsele specifice, consultanta oferita, 10 sedii dedicate colaborarii cu comunitatea medicala, precum si o echipa formata din peste 80 de medici si specialisti din domeniul bancar.

Punem accent pe specializarea si experienta medicilor, indiferent daca acestia sunt la inceput de drum si doresc sa isi deschida un cabinet sau vor sa dezvolte business–ul deja existent.  Stabilirea sumelor maxime creditate se face pe baza competentelor si activitatii profesionale, ceea ce ne ofera flexibilitate, iar medicilor, acces real la finantare.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati  www.diviziapentrumedici.ro

Tel verde: 0800.8.BTMED (0800.8.28633)

Libra Bank

Libra Internet Bank este prima institutie bancara care a lansat solutii de finantare pentru medici, devenind din 2004 partenerul financiar al sectorului medical si premiata adesea pentru inovatie in aria produselor bancare bazate pe aplicatii online.

Libra Internet Bank ofera cel mai rapid credit pentru medici de pe piata: creditul cu acordare in maxim 2 ore de la momentul prezentarii documentatiei complete de catre client.

Cu peste 100 de companii partenere, Libra Internet Bank are una din cele mai ample liste de optiuni de furnizori medicali agreati, de la care cabinetele si clinicile pot cumpara echipamente prin creditul HIPOCRATE DISCOUNT cu costuri 0 ale finantarii, adica fara dobanda, fara comisioane, pentru creditele pe termen de 6 luni.

Totodata, Libra Internet Bank ofera medicilor cadrul Libra Business Medical cu descoperit de cont. Acesta are ca titular cabinetul/societatea medicala, dobanda se percepe doar la suma utilizata, iar valoarea maxima a descoperitului de cont pe card fara garantii reale este de pana la 60.000 RON. Posesorii de card beneficiaza de unul din cele mai moderne servicii de Internet Banking din Romania, fara taxa de abonament.

Printre alte beneficii acordate cabinetelor/clinicilor, dar si medicilor si membrilor familiilor acestora se numara bonusul de +0,25% la dobanzi standard cu plata la scadenta pentru depozite la termen in RON, EUR sau USD.

Mai multe detalii pot fi obtinute in sucursala Libra Internet Bank – Craiova.

Save